Romun noutopalvelu

Toimitamme paikalle myös lavoja romunkeräystä varten. Romulava sopii esimerkiksi yrityksille ja rakennusliikkeille, joiden tuotannossa syntyy metalliromua, rautaromua tai muuta vastaanottamaamme jätettä jatkuvasti. Romulavalle on helppo ja turvallinen kärrätä turha irtaimisto. Hoidamme lavojen tyhjennyksen kuljetusautoillamme. Lavojen kuljetuspalvelut voit tilata puhelimitse.
metallinkierrätys

Helppo tapa päästä eroon romusta

Vieläkö kynnys kierrättää on liian korkea? Ymmärrämme, että suuren romumäärän kuljettaminen turvallisesti voi olla haastavaa ja sopivan kuljetusauton vuokraaminen vielä kallistakin. Ratkaisu? Me noudamme metalliromusi!

Tarjoamme asiakkaillemme kattavat romun noutopalvelut. Olemme sitoutuneet toimimaan ympäristöystävällisesti ja pyrimme kierrättämään metallia tavoitteellisesti. Siksi haluamme tarjota yrityksille mahdollisuuden kierrättää turha romu helposti ja vaivattomasti. Haemme metalliromua työmailta ja yritysten toimitilojen läheisyydestä nosturilla varustetulla autolla tai siirtolava-autolla.

Romun nouto kokonaisvaltaisena palveluna

Paikalle saapuva tiimimme hoitaa kierrätykseen menevän metalliromun keräämisen. He osaavat käsitellä romua ja ovat tottuneet kantamaan suuriakin määriä metalliromua kuljetusauton lavalle. Painavimmat lastit kerätään nosturilla. Ota yhteyttä – vastaamme mielellämme kysymyksiisi metallien kierrätyksestä.

Noudamme romumetallit Uudenmaanalueella nopeasti ja hoidamme niiden kuljetuksen, lajittelun ja kierrätyksen. Ammattitaitoinen henkilökunta pitää huolen siitä, että työ käy ystävällisesti ja tehokkaasti – niin ympäristön kuin asiakkaankin kannalta! Noutoajankohdat ovat aina sovittavissa joustavasti. Kysy sinulle parasta ajankohtaa ja me räätälöimme palvelun tarpeidesi mukaisesti.

uudenmaan laatumetalli kuorma-auto

Noutopalvelu lomake